Contacteer ons
Joanna Ding

Telefoonnummer : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

Astiland nieuwste v-Maximum 4D HIFU komt naderbij

March 3, 2021

Liposonic+4D+RadarCarving+Privacy+Detectionfunction
Astiland v-Maximum 4D is een ideale behandeling voor zij die een pijnlijke invasieve chirurgie of geen draad-lift willen ondergaan. Deze technologie gebruikt veelvoudig-dieptepatronen om HOGE INTENSITEITS GECONCENTREERDE ULTRASONE KLANK op diepere lagen van huid en vet te leveren. Elk punt waar de ultrasone klankklappen een thermische streek en daar wordt genoemd onmiddellijk huid-SAMENTREKKING en cavitatieeffect (vette bevrijding) is op dat punt.

Vergeleken bij conventionele HIFU-technologie die 1 lijn in 1 schot gebruikt, plaatste Astiland v-Maximum 4D 11 lijnen gebruikt apart 10mm in één enkel schot uit elkaar. Dit verbetert de prestaties van deze technologie 11 keer meer dan om het even welke vorige HIFU-MACHINE.

 

Met meer thermische streken precies uit elkaar geplaatste 10mm apart is er meer eenvormige huidsamentrekking die zichtbare resultaten geven die de patiënten kunnen onmiddellijk zien en voelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Astiland nieuwste v-Maximum 4D HIFU komt naderbij  0

 

Wat is Hifu?
KLANK-THERAPIE HIFU FACELIFT: HIFU betekent hoge intensiteits geconcentreerde ultrasone klank en is een innovatieve, pijnloze en niet-invasieve manier om rimpels te verminderen die tot twee jaar duurt en is huid-vriendschappelijk. De extra toepassingen omvatten gezicht en brow het opheffen, het aanhalen van het bindweefsel en cellulite behandeling. Doordringen de hoogst geconcentreerde ultrasone klankgolven diep in de huid en bevorderen collageen en elastineproductie. 20% van het resultaat kan onmiddellijk na de behandeling worden gezien. 3-6 maanden later, is het eindresultaat zichtbaar.

De hoogst geconcentreerde ultrasone klank activeert en versnelt het eigen helende proces van het lichaam in het gezicht, hals en decolleté helpt de gebieden en daardoor verzakkende huid om aan te halen en meer firma te worden. Deze methode vereist geen room, geen kunstmatige vullerproducten of toxine. Het baseert zich alleen op de natuurlijke regeneratieve capaciteit van het lichaam. Aangezien de behandeling diepere lagen richt, wordt de oppervlakte van de huid niet beïnvloed. Na de behandeling, kunt u eenvoudig over uw gebruikelijke activiteiten gaan.

De procedure van de ultrasone klanktherapie bevordert collageenproductie via een gerichte input van ultrasone klankenergie in de diepe weefsellagen van de huid. Dit verwarmt het weefsel, dat op zijn beurt een natuurlijke huidreactie teweegbrengt die een regeneratief proces door de productie van neo-collageen in werking stelt.

 

De lasers richten over het algemeen de meest bovenste lagen van de huid (b.v.: om fijne lijnen, rimpels, en veranderingen in pigmentatie) tegen te gaan. De procedure van de ultrasone klanktherapie HIFU mijdt de oppervlakte van de huid en concentreert zich volledig op de diepe, structurele lagen van de huid waar het collageen wordt gedeponeerd. De behandeling van de ultrasone klanktherapie HIFU is volledig pijnloos.

De v-maximum Hoofdtoepassingen van 4D?

 

Rimpelvermindering

 

Niet chirurgische facelift

 

Correctie van de gezichtsvorm

 

Het opheffen van de wangen

 

Wenkbrauw het opheffen

 

Het opheffen van frown en voorhoofdlijnen

 

Het opheffen van nasolabial vouwen

 

Kinvermindering

 

Traanzakvermindering

 

Het aanhalen van het decolleté

 

Huid-gladmakende behandelings postliposuction

 

Wat met 4D HIFU Nieuw is

 

3D HIFU is 11 keer efficiënter dan de vorige generatietechnologie, die veelvoudige lijnen introduceren in geschoten elk niet alleen de resultaten verbetert, maakt het ook het resultaat meer langdurig en zichtbaar.

De machine komt met 2 patronen concentreerde zich op diepte van 3mm en 4,5 mm maar u hebt een optie om 5 extra patronen te kopen want het lichaam dit systeem nuttiger en efficiënt maakt, worden de uitstekende resultaten gezien op buik, wapens, dijen, heupen en liefdehandvatten.