Contacteer ons
Joanna Ding

Telefoonnummer : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

HIFU-ultrasone klankserie met hoge intensiteit - II

February 2, 2021

Momenteel het krachtigste apparaat dat permanent vette cellen verwijdert en klinisch bewezen resultaten geeft! De procedure is gelijkwaardig aan chirurgie, maar zonder anesthesie, het permanente met littekens bedekken en terugwinning, en beschadigt niet de epidermis. U kunt van de volgende behandelingen kiezen: buik, billen, benen of wapens! Op gebruik dat, zult u ook koffie ontvangen van een bar dichtbij de studio wordt gediend

 

LICHAAM HET VORMEN EN HUID HET AANHALEN MET ULTRASONE KLANK MET HOGE INTENSITEIT (HIFU)

HIFU (de Hoge Intensiteit concentreerde Ultrasone klank) is een behandeling die de technologie van geleide ultrasone klank met hoge intensiteit gebruikt, die het weefsel bij een bepaalde diepte met uitzonderlijke, chirurgische precisie verwarmt en zo het directe opheffen veroorzaakt. De behandeling wordt uitgevoerd met het apparaat van HIFU kunst-1, het meest geavanceerde apparaat voor niet chirurgische verjonging!

De behandeling doordringt in alle 3 lagen van de huid en verstrekt een fantastische blik die tot 2 jaar kan duren. Met richtingultrasone klank (HIFU) technologie met hoge intensiteit, wordt de trilling uitgevoerd op drie verschillende lagen van huid bij verschillende diepten, van 1,5 tot 4,5 mm. Het handelt ook op de laag van huid onder de vette cellen, die van de structuur van het gezicht en het lichaam en de productie van collageen de oorzaak is.

HIFU-de therapie bevordert en herstelt collageen, dat de textuur en de zachtheid van de huid verbetert en de verschijning van zichtbaar losse huid elimineert. De resultaten van de behandeling zijn volledig zichtbaar na 3 maanden. De gevolgen van de behandeling jongstleden ongeveer 1 jaar, en afhankelijk van weefsel, tot 2 jaar. Het wordt geadviseerd om de behandeling één keer per jaar te herhalen om resultaten te handhaven, maar het kan het hele jaar door worden uitgevoerd en is geschikt voor alle huidtypes. De methode vereist geen terugwinning, zodat kunt u naar dagelijkse activiteiten onmiddellijk na behandeling terugkeren.

 

In andere methodes, zoals laser en radiofrequentie, blijft de energie op de oppervlakte van de huid en heeft niet hetzelfde effect op collageenvorming aangezien HIFU-de behandeling heeft. De doeltreffendheid van HIFU-behandeling is aangetoond in verscheidene klinische studies.
De Annalen van de Dermatologie publiceerden de resultaten van een studie op 20 mensen wordt uitgevoerd die problemen met losse huid en rimpels die hadden. Deze toonden aan dat alle 20 ondervraagden met de resultaten van de behandeling zeer tevreden waren. Dermatol en de collega's voerden een studie over 36 mensen uit die ongeveer 2 mm opheffend 90 dagen na behandeling maten. In Korea, werd een studie uitgevoerd op 22 individuen, 77% van wie een significante verbetering van nasolabial vouwen waarnam.

 
WAAROM KIES DEZE MACHINE?
 
lichaam die met HIFU-ultrasone klank vormen met hoge intensiteit
revolutionair in schoonheidsmiddelen en esthetica
de capaciteit om verschillende delen van het lichaam gestalte te geven
zonder anesthesie, het permanente beschadigen met littekens bedekken en de terugwinning, niet de epidermis