Contacteer ons
Joanna Ding

Telefoonnummer : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

Het nieuwe versie-Levende Product TOONT voorproef-hallo-EMT het lichaam die van de spierstimulator shaper vermageringsdieetmachine beeldhouwen

September 8, 2020

Het verslag op onze eerste levend toont op de nieuwe vrijgegeven HIEMT-van het het lichaamsvermageringsdieet van de spiertrainer machine SCULPTMAX

 

Er zijn vele types van vermageringsdieetmachine op de markt slechts nadruk bij de vette verwijdering, helpt deze van de de spiertrainer van de nieuwe technologie hoge intensiteit elektromagnetische machine Sculptmax u om het vette probleem op te lossen, tegelijkertijd bouwt het uw spier. Om u te maken, strak, gestemd met perfecte lichaamsvormen passen.

 

Wat is trainer van de hoge intensiteits de elektromagnetische spier?

 

Het is kort voor HIEMT, doet een nieuwe technologie extreme opleiding op uw spier, geef diep uw spier binnenbouw, intensiteit van de verhogingsspier en volume een nieuwe vorm.

 

Tijdens behandeling, kan de spiersamentrekking massa vette analyse, de vette die cel teweegbrengen van lichaam door normaal metabolisme binnen een paar weken wordt vernietigd en wordt afgescheiden.

 

Zo kan deze machine spier bouwen en vet in dezelfde tijd verminderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het nieuwe versie-Levende Product TOONT voorproef-hallo-EMT het lichaam die van de spierstimulator shaper vermageringsdieetmachine beeldhouwen  0

 

Wat het kan doen?

 

Gebaseerd op het resultaat van de kliniektest, voor 1 cursusbehandeling, kan het 16% van uw spier verhogen en 19%-vet verminderen.

 

Het helpt bouw uw vaste abs, v-de lijn steken abs en bel uit.

 

Vooral voor mamabuik toe te schrijven aan scheiding van rectusabdominis na levering.

 

Het ook de actieve bekkenregeneratie van het het weefselcollageen van de vloerspier, haalt bekkenvloerspier aan, lost urinelekkage en incontinentie op.

 

Bovendien, de spieren van de sterktekern, beschermen uw stekel, bouwen juiste houding, en leiden tot een jeugdig lichaam.