Contacteer ons
Joanna Ding

Telefoonnummer : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

Wat is verschil tussen IPL de intense gepulseerde licht en verwijdering van het 808 diodelaserhaar?

December 28, 2019

Wanneer de bespreking over haarverwijdering, vele eigenaars van de schoonheidssalon tussen IPL systeem of de verwijderingsapparaat van het 808 laserhaar vaak gescheurd is. Wat zouden zijn de verschillen tussen hen, en hoe ik het actording aan mijn zaken moeten kiezen? Wat is het fundamentele verschil tussen deze twee instrumenten? Vandaag zal ik aan u verklaren.


1. Het machtssysteem en handpiece is verschillend
Vanuit het systeemperspectief, zijn het systeem van de 808 haarverwijdering en het IPL systeem
hetzelfde. Het verschil in configuratie is dat het machtssysteem verschillend is.
de structuur van handpiece is verschillend. Maar in tegenstelling tot IPL, de 808 haarverwijdering
het instrument moet een TEC-koelingssysteem of een systeem van de compressorkoeling gebruiken.
Anders, kan de hittedissipatie van de laser niet omhoog houden.
IPL de systeembouw toont hieronder:

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is verschil tussen IPL de intense gepulseerde licht en verwijdering van het 808 diodelaserhaar?  0

 

 

808nm de structuur van de diodelaser toont hieronder:

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is verschil tussen IPL de intense gepulseerde licht en verwijdering van het 808 diodelaserhaar?  1

 

 

2. De outputgolflengte is verschilipl handpiece output een sterke lght tussen 601200m (huidverjonging 50mm-1200nm). 808nm is één enkele golflengte, slechts doelhaar fles geen harmto. omringende huid. De golflengte dichtbij 808m heeft de diepste diepte van penetration, en van de kaart van de huidstructuur weten wij dat doel tssue flilisi voor haarverwijdering arein dermi, zodat de ideale golflengte van de haarverwijdering sil 808m zijn. Maar wij kunnen ook zien dat de golflengte tussen 640nm1200m dermis kan bereiken, en het kan ook worden onthaard. Volgens theoretial studies, heeft 808 laseristument een sinificant donkerdere effecton en ticker haar zoals okselhaar, beenhaar, bikinihaar, baard, enz. Voor de kleine en donkere ip haren aan beide kanten van de hogere lip, beter werkt het de verwijderingsapparaat van het fotonhaar.

 

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is verschil tussen IPL de intense gepulseerde licht en verwijdering van het 808 diodelaserhaar?  2laatste bedrijfsnieuws over Wat is verschil tussen IPL de intense gepulseerde licht en verwijdering van het 808 diodelaserhaar?  3

 

 

 

de vlekken van 3.The lighs van materiaal twee zijn verschillend.

 

De algemene vlek van IPL handpiece in de markt van het schoonheidsmateriaal is 15mm * 50mm,
10mm *40mm, 8mm * 40mm, enz. handpiece 808 met vlek: 10mm* 10mm,
12mm * 12mm, 12mm* 18mm, 14mm * 14mm, enz.

 

4. De energiedichtheid is verschillend.
Omdat de vlekgrootte verschillend is, is de dichtheid van de outputenergie ook verschillend. De energiedichtheid van het IPL systeem kan 2J/cm2 -50J/cm2 zijn; terwijl de energiedichtheid van het 808 lasersysteem 5J/cm2 -100/cm2 (natuurlijk, tijdens het behandelingsproces, is de meer energie niet beter) kan zijn

 

5. De impulsbreedte is verschillend.
Over het algemeen, het enige impuls is plaatsen van IPL onder 30ms (als de impulsbreedte groter is, de output de vierkante golf zal laten vallen); terwijl de breedte van de 808 laser enige impuls 300ms kan bereiken, en de golfvorm nog een perfecte vierkante golf is.

 

6. De levensduur is verschillend
Zoals we allen weten, is de xenonlamp voor IPL voor consumptie geschikt. Na een bepaald aantal schoten, is de energie zwakker. Als u het ideale effect wilt bereiken, moet u de xenonlamp vervangen. Zoals voor onze dl-808, kan het aantal laserschoten van onze 808 meer dan 20 miljoen schoten bereiken. Zo, is het 808 apparaat van de het haarverwijdering van de halfgeleiderlaser duurzamer!

 

7. De prijs is verschillend.
808nm de prijzen van het lasersysteem doouble dan IPL. Waarom is het zo duur? Omdat de kosten van een laser 808 hoog zijn.
IPL was populair in het verleden omdat het een lagere kostentechnologie is, maar het heeft beperkingen in termen van macht en cooling.so, is met de recentste technologie van de diodelaser, minder efficiënte treament misschien vergelijkbaar en heeft een hogere potentiële zijtechnologie, misschien minder efficiënt en gevolgen, en meer uncomnfortable. De 808nm-laser is de krachtigste diodelaser voor haarverwijdering in de wereld. Met deze sterkte, is het ook de snelste procedure, en het gehele been kan in 10-15 minuten worden behandeld. Het levert zeer snel elke ook impuls (unieke korte impulsduur) die het voor zowel lichter efficiënt maakt, verdunner. het haar en donkerder, ‚, dikker haar, zal zodat u beter behandelingsresultaat krijgen, in vergelijking met IPL, die heel wat tijd en geld spaart. In dditint, hebben dl-808 een zeer geavanceerde uitvoerige huid coling technologie, die de altijd koel, comfortabel en beschermde huidoppervlakte kan verzekeren, zodat de maximumenergie in de haarfollikelen voor beste resultaten doordringt. ln al uw begroting en dienst om de geschikte technologie te kiezen.