Thuis

Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Astiland is een belangrijke die fabrikant van het schoonheidsmateriaal in Hunan, China wordt gevestigd. Astiland concentreerde zich op de ontwikkeling en de productie van modulaire, rendabele esthetische apparaten voor haarverwijdering, lichaam het de contouren aangeven van, huid het aanhalen, met pigment gekleurde letsels, postpartum rehabilitatie, vasculaire letsels, acne, huid weer opduikend, en meer.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 


Wij zijn een bedrijf die R&D, productie en verkoop integreren. Astiland biedt een brede waaier van schoonheidsmateriaal met inbegrip van aan de machine van het cryolipolysisvermageringsdieet, EMS die machine, de machine van de schokgolftherapie, de verwijderingsmachine van het laserhaar, HIFU-machine, LEIDENE lichte therapiemachine, verwaarloosbare de lasermachine van Co2, Q beeldhouwen Geschakelde de lasermachine van Nd Yag, IPL SHR Elight machine, huidkoeler, en de toebehoren van de schoonheidsmachine. Onze producten zijn van hoogte - kwaliteit en betrouwbare prestaties, worden zij wijd gebruikt in schoonheidssalons, schoonheidsklinieken, de ziekenhuizen, kuuroorden, fysiotherapierehabilitatie, geschiktheid, opleidingsscholen, enz.

Wij bieden OEM en ODM ook oplossingen voor onze verdelers aan om aan de specifieke behoeften van hun markten te voldoen.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Astiland® heeft ISO 13485 Medisch apparaat-kwaliteit beheersysteem sinds 2013 overgegaan. De producten van het schoonheidsmateriaal zijn Ce, medisch verklaard Ce.

Wij hebben de vereiste medische apparatuuruitvoercertificaten en zijn ook een Gouden Leverancier op Alibaba.com.

 

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Om de kwaliteit en de stabiliteit van onze machines van het schoonheidsmateriaal te verzekeren, gebruiken wij het meest geavanceerde productie en het testen materiaal.

 

Wij voorzien onze klanten van redelijk van de prijs vastgesteld en hoogte - de machines van de kwaliteitsschoonheid. Wij hebben klanten over de hele wereld, met inbegrip van Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Westelijk Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië enz.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Onze opdracht moet onze klanten van het meest modieuze en efficiënte schoonheidsmateriaal en de technische ondersteuning voorzien die hen echt rijkdom brengt. Wij hebben dit 10 jaar gedaan en altijd dat in mening gehouden.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze schoonheid te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren. Wij stemmen in met uw onderzoeken en verheugen ons op het werken met u.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Astiland

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : $3000,000-$6000,000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Certificaten China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Certificaten China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Certificaten China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Certificaten