Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd +86--18008454159 sales@astiland.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Handelsmaatschappij

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  Astiland

 • Aantal werknemers

  100~150

 • Jaarlijkse omzet

  $3000,000-$6000,000

 • Opgericht Jaar

  2009

 • Export pct

  90% - 100%

 • Klanten bediend

  100000

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

+86--18008454159

Inleiding

Astiland is een belangrijke die fabrikant van het schoonheidsmateriaal in Hunan, China wordt gevestigd. Astiland concentreerde zich op de ontwikkeling en de productie van modulaire, rendabele esthetische apparaten voor haarverwijdering, lichaam het de contouren aangeven van, huid het aanhalen, met pigment gekleurde letsels, postpartum rehabilitatie, vasculaire letsels, acne, huid weer opduikend, en meer.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 


Wij zijn een bedrijf die R&D, productie en verkoop integreren. Astiland biedt een brede waaier van schoonheidsmateriaal met inbegrip van aan de machine van het cryolipolysisvermageringsdieet, EMS die machine, de machine van de schokgolftherapie, de verwijderingsmachine van het laserhaar, HIFU-machine, LEIDENE lichte therapiemachine, verwaarloosbare de lasermachine van Co2, Q beeldhouwen Geschakelde de lasermachine van Nd Yag, IPL SHR Elight machine, huidkoeler, en de toebehoren van de schoonheidsmachine. Onze producten zijn van hoogte - kwaliteit en betrouwbare prestaties, worden zij wijd gebruikt in schoonheidssalons, schoonheidsklinieken, de ziekenhuizen, kuuroorden, fysiotherapierehabilitatie, geschiktheid, opleidingsscholen, enz.

Wij bieden OEM en ODM ook oplossingen voor onze verdelers aan om aan de specifieke behoeften van hun markten te voldoen.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Astiland® heeft ISO 13485 Medisch apparaat-kwaliteit beheersysteem sinds 2013 overgegaan. De producten van het schoonheidsmateriaal zijn Ce, medisch verklaard Ce.

Wij hebben de vereiste medische apparatuuruitvoercertificaten en zijn ook een Gouden Leverancier op Alibaba.com.

 

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Om de kwaliteit en de stabiliteit van onze machines van het schoonheidsmateriaal te verzekeren, gebruiken wij het meest geavanceerde productie en het testen materiaal.

 

Wij voorzien onze klanten van redelijk van de prijs vastgesteld en hoogte - de machines van de kwaliteitsschoonheid. Wij hebben klanten over de hele wereld, met inbegrip van Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Westelijk Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië enz.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Onze opdracht moet onze klanten van het meest modieuze en efficiënte schoonheidsmateriaal en de technische ondersteuning voorzien die hen echt rijkdom brengt. Wij hebben dit 10 jaar gedaan en altijd dat in mening gehouden.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze schoonheid te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren. Wij stemmen in met uw onderzoeken en verheugen ons op het werken met u.

 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

Geschiedenis

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Elk van onze technicus was goedgetraind door technische afdeling om onze producten te verzekeren die zonder probleem verschepen.
 

China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

1. Verrichting opleidingssteun
Om een efficiënte cursus van behandeling te houden. Wij hebben niet alleen steun van goede hardware nodig. Maar ook correcte en bekwame klinische verrichtingen als kernconcurrentievermogen. Als streng dienst-team, zijn wij er stellig van overtuigd dat de ervaring en de vaardigheid van klinisch personeel kritiek zijn.

2. De materiaal Bijwerkende Dienst
De medische esthetische technologie ontwikkelt zich snel, zal de nieuwe technologie de nieuwe marktvraag brengen. Wij zullen nieuwe producten introduceren en functioneren geschikt, en verstrekken nieuwe functies van installatie en de opleidende diensten. Tegelijkertijd, keuren wij ook handel-in de diensten goed.

3.Clinical steun
Begeleiding van het bedrijf de klinische personeel
Het ziekenhuis klinische deskundige steun plaatselijk
Greep regionale opleidingsklasse

 

 

Ons Team

                          China Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0