Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd +86--18008454159 sales@astiland.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat is HIFU? Verschillende Types van HIFU-Patronen

Wat is HIFU? Verschillende Types van HIFU-Patronen

September 20, 2022

Wat HIFU is

HIFU, kort voor Geconcentreerde Ultrasone klank Met hoge intensiteit, is een nieuwe niet chirurgische, niet-invasieve methode van huid verjonging en het opheffen.

 

Aangezien het het verouderen proces begint, verliest onze huid collageen en elastine, veroorzakend het los om te worden of verzakkend. HIFU gebruikt ultrasone klanktechnologie en het eigen natuurlijke helende proces van het lichaam om losse huid op het gezicht of het lichaam aan te halen en te stemmen. Gebruikend zijn technische eigenschappen, kan de Geconcentreerde Ultrasone klank Met hoge intensiteit een specifiek punt onder de oppervlakte van de huid bereiken waar het de SMAS-laag bereikt (spierlaag). Het werkt diep onder de epidermis op het doelniveau, de bevorderende collageengroei, zonder enige schade aan de buitenlaag van de huid. Dit resulteert in het langdurige huid aanhalen, evenals huid het aanhalen, in enkel één behandeling.

 

De HIFU-procedure kan als preventieve maatregel worden gebruikt of bestaande huidproblemen behandelen zoals het opheffen van het gezicht, het aanhalen van de hals, en het vormen van de taille.
 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is HIFU? Verschillende Types van HIFU-Patronen  0

 

HIFU-Toepassingen

HIFU kan de verschijning van rimpels, het verzakken of losse huid verbeteren. Sommige gemeenschappelijke kenmerken omvatten.

- Het gebruik concentreerde hitte om de SMAS-laag, de middenlaag van de huid nauwkeurig te behandelen.

- Vermindert het verzakken en rimpels.

- Bevordert collageen.

- Geen trauma wordt veroorzaakt aan de externe huidlaag.
 

De belangrijkste kosmetische toepassingen kunnen in de volgende gebieden worden gevonden

Gezicht

1. Elimineert rimpels rond het voorhoofd, de ogen, de mond, enz.

2. Heft en haalt de huid van de wangen op aan.

3. Verbetert huidelasticiteit en geeft gezichtscontouren gestalte.

4. Verbetert jawline en vermindert „marionetlijnen“.

5. Haalt het huidweefsel van het voorhoofd aan en heft de browlijn op.

6. Elimineert halsrimpels en beschermt de het verouderen hals.

 

Lichaam

1. Slanker lichaam en strakkere huid

2. Vermindert vet

3. Vermageringsdieet en het vormen van het lichaam

4. Bevorder en versnel het metabolisme van het lichaam

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is HIFU? Verschillende Types van HIFU-Patronen  1

 

Verschillende Types van HIFU-Patronen

HIFU-de apparaten komen met patronen specifiek worden ontworpen om verschillende delen van het gezicht en het lichaam te bereiken dat. Verschillende patroongrootte om verschillende gebieden van de huid。 te behandelen
 

Bijvoorbeeld, zijn er heeft gewoonlijk 3 verschillende patronen voor gezicht -

1.5mm patroon: brengt geconcentreerde ultrasone klankenergie met hoge intensiteit in oppervlakkige dermis over bij een huiddiepte van 1.5mm voor gebruik op het gezicht en de hals.

3.0mm patroon: brengt geconcentreerde ultrasone klankenergie met hoge intensiteit in diepe dermis over bij een huiddiepte van 3.0mm, hoofdzakelijk voor het activeren van collageen in diepe dermis. Het kan op het voorhoofd, de kin, en de hals worden gebruikt en is zeer efficiënt in het aanhalen van de huid, het krimpen van poriën en het verwijderen van rimpels.

4.5mm patroon: energie van de hoge intensiteits wordt de geconcentreerde ultrasone klank overgebracht in SMAS (Oppervlakkig Musculotendinous Systeem) bij een huiddiepte van 4,5 mm en hoofdzakelijk gebruikt om collageen in de SMAS-laag te activeren. Het richt dikke huidlagen zoals de wangen.

 

3 verschillende patronen voor het lichaam - 6mm patroon, 9mm patroon, en 13mm patroon voor huid het aanhalen en lichaam die op de wapens, de rug, de buik, de bil, de benen, enz. de contouren aangeven van.

 

Als u een leverancier van HIFU-machines zoekt, kan Astiland u van verschillende types van HIFU-machines met inbegrip van gezicht HIFU, 3D HIFU, 5D HIFU, 7D HIFU, Vaginale HIFU, Vmax, enz. aan fabrieksprijs voorzien! Controleer hier de HIFU-modellen: https://www.astiland.com/supplier-431286-hifu-machine